Tegnap este a kellemes mosogatás közben jól elindult a szívem.. Adrenalin löket és jöttek is az extrák. Próbáltam magam nyugtatni, de nagyon össze-vissza dobogott a szívem, még jöbban beparáztam. 
Na, mondtam a férjemnek, hogy fene egye meg én bemegyek az sbo-ra, nem akarok egész éjjel feszülni, hogy vajon mi a bajom, nem érdekel, megyek. 
Szóltam szüleimnek, készségesen bevittek, férj a gyerekekkel. 
Viszonylag hamar sorra kerültem, nagyon szuper jófej csajszi volt a doki. Elregéltem a panaszaimat, megnyugtatott, hogy minden rendben, front van, semmi komoly. 
A vizsgálóasztalon megint rosszul lettem, felszökött a pulzusom, de nem sikerült elkapni ekg-val. Ezután egy megfigyelőbe kerültem, folytonos monitorozás mellett. Persze semmit nem találtak. Viszont meghallgathattam a nővérek traccspartiját pasikról, géllakkról, cigiről le-és visszaszokásról :D Ez a rész igazán szórakoztató volt :D 
Mivel nem találtak semmit, éjjel fél 1kor hazaengedtek. A dokinő viccesen kiadta a parancsot a nővéreknek, hogy "szabadítsuk ki Willy-t"! Azaz szedjenek le rólam minden szent szart.
Olyan jó volt végre itthon lenni! Igaz, a nagylányra a férjem elfelejtett éjjelre pelust adni és tocsogott az ágy a pisitől és nem is fértem el mellettük, de jó volt befeküdni a saját ágyikómba. Pláne azzal a tudattal, hogy ma végre, 3 hónappal azután, hogy időpontot kértem, kardiológus is látni fog. Akkor még nem sejtettem.... 
 

Délelőtt semmi említésre méltó nem volt, vártam a 4 órát, hogy induljak a kardiológushoz, fél 6ra volt időpontom. 
Nem voltak nagy elvárásaim, tudtam, hogy nem fognak pontban 17:30kor szólítani és nem fogják rózsával hinteni az utamat, míg bevonulok a rendelőbe, de ami történt az felért egy szarral arcondobással. 

Egy óra olvasgatás, várakozás után az a tipikus 50es, rövid vöröshajú, fehér klumpás, piros körmű, valószínűleg Aranka nevű asszisztens lépett oda hozzám, hogy én ki vagyok és mit akarok. Kicsit furcsa volt az SZTK-ban, a kardiológia feliratú ajtó előtt ezt így bekérdezni, dehát jól van. 
udvariasan közöltem, hogy nekem 17:30ra van időpontom, ez és ez vagyok amúgy. 
"Dehát magát kiengedték az SBO-ról, nem?"
-Mivel itt állok Ön előtt, igen... Mondtam volna, de féltettem a renomém. 
"Nem láthajuk el, mivel tegnap sürgősségi ellátásban részesült."
Wat??
Innentől fogva én is stílust váltottam, mert láttam, hogy itt már nem használ a jómodor sem. 
-Ugye csak viccel velem?! Hónapok óta vannak szívritmuszavaraim, nem jókedvemből mentem be tegnap sem, hanem mert muszáj volt. 
"Sajnálom, nem engedi a RENDSZER, kap másik időpontot." 
Persze, a rendszer... mindig ezzel takaróznak. De akkor is, ki az a seggarc, aki ezt kitalálta? Bárhogyan is erőlködtem, el lettem hajtva. Paff... Ma sem lettem megvizsgálva. 
Bánatomban kiváltottam a kis segg-alakú bétablokkolómat, amit itthon bekaptam és ennyi mára.  
Férj elment melózni, én egyedül állom a sarat két bepörgött törpikével. 
Látszik, hogy kicsit szét vagyok csúszva, mert véletlenül felcseréltem a cumisüvegeket. Lányom rám is szólt, hogy még egy ilyen és "elporolja a popómat" 
 

Most jól be vagyok lassulva, pulzus 57 körül. Megyek vacsizni, fürdök és pucc az ágyba :)